Det nye året er godt i gang, og en ny plug-in fra BigCommerce er blant de mest spennende utviklingene hittil i 2019. Den gjør det mulig å booste din WordPress nettbutikk med ubegrenset innhold, samtidig som du har en kraftig og skalerbar nettbutikkløsning som tar butikken din til nye høyder. Det beste av alt er at du kan styre både nettsiden og nettbutikken direkte fra WordPress sin plattform.

Headless nettbutikk – blanding av innhold og butikk

En av fordelene med en headless nettbutikk er at du kan ha fullt fokus på å utvikle verdifullt innhold for kundene dine, uten at det går på kompromiss av nettbutikken. Dette er en plug-in som passer ideelt for deg som ønsker å starte nettbutikk på WordPress-siden din, samt deg som ønsker å flytte over til BigCommerce fra en annen nettbutikkløsning. Du får full tilgang til butikkens katalog på plattformen til WordPress, samtidig som du står fritt til å designe nettsiden akkurat som du selv ønsker.

WordPress er et optimalt verktøy for å skape en helhetlig kundeopplevelse på nett. Kundene får alt de trenger på ett og samme sted: nemlig informasjon og produkter på samme nettside. Det gjør at du enkelt kan skape en salgskanal som engasjerer og konverterer. Du har i tillegg gode muligheter til å fange opp nye potensielle kunder ved hjelp av søkemotoroptimalisering.

Løsningen er optimal for forhandlere som ønsker å bruke funksjonaliteten bak WordPress for å produsere innhold og engasjere kunder, og samtidig ha en kraftig og enkel nettbutikkløsning som takler en bedrift i vekst. Plug-inen kommer med viktige funksjoner for å øke konverteringer og forbedre søkerangeringer, og det resulterer i en optimal kombinasjon av vakkert design og skalerbare løsninger for e-handel.

Det er mulig å administrere nettbutikken inne på WordPress, og det er også mulig å styre flere nettbutikker fra samme kontrollpanel. Du trenger ikke å installere mange ekstra WooCommerce plug-ins siden BigCommerce WordPress plug-in har flere funksjonaliteter innebygd. Du kan blant annet beregne fraktkostnader og sende ut meldinger om ordrestatus, uten å måtte bruke mange andre tjenester og programvarer til dette.

Enda en fordel er at du kan velge hvilket som helst WordPress tema som du selv ønsker, og du har full frihet og fleksibilitet til å skape en veldesignet, on-brand nettbutikk. Dersom du ønsker å ta din WordPress nettbutikk til neste nivå i 2019, kan BigCommerce plug-in hjelpe deg med å øke og skalere bedriften din.

I tillegg tilbyr BigCommerce en fleksibel nettbutikkløsning som du kan bruke til å selge varene dine på Facebook, Instagram og i butikk. Du trenger ikke å betale transaksjonsgebyrer, og løsningen er 75% rimeligere å sette opp enn Magento Commerce.

Vi kan hjelpe deg

Think Commerce er Nordens første sertifiserte BigCommerce Agency Partner, og vi samarbeider også Servebolt.no som tilbyr WordPress hosting i Norge med ekstrem ytelse. Vi kan bistå deg med å starte eller flytte over nettbutikkløsningen din for at du skal få optimal konverteringsrate. Sammen finner vi frem til en løsning som passer optimalt for bedriften din og sørger for at overgangen går smertefritt, enten du ønsker et skreddersydd design eller hjelp med migrasjon til BigCommerce fra andre nettbutikkløsninger.

Share this post
Facebook Twitter