Om Think Commerce

Vi er liten gruppe nettbutikk spesialister dyp erfaring med internasjonal
netthandel. Vi har jobbet med noen av de største aktørene innen netthandel,
og nå bruker vi i Think Commerce vår erfaring til å levere optimaliserte
Shopify og Shopify Plus nettbutikker til ledene Norske
merkevarer.

Hva vi leverer

Enterprise netthandel som overgår dine forventinger

Store ord sier du? Ikke for oss. Vi fokuserer på dine mål og det du trenger, og leverer en nettbutikk som hjelper din bedrift å overgå alle forventinger.

03A507DB-B0B6-46B1-8621-37F0DC039AC2

Om Think Commerce

Våre spesialister har jobbet med netthandel i mange år, og har spesialister i alle ledd som har jobbet med noen av de største nettbutikkene i Europa som selger for flere milliarder i året. Vi vet hva som kreves, og hva dere må gjøre for å tilby kundene den beste opplevelsen.

85830B59-C06C-4086-9EA7-AAC43CB14EB3

Shopify Plus app utvikling

Think Commerce har allerede utviklet en pre-order app for en stor Shopify Plus kunde og laget en integrasjon mellom et distribusjonssenter og forlag. Think Commerce har spesialister innen Shopify App utvikling som kan om nødvendig utvikle unike funksjoner for din nettbutikk

A948F6C4-CA06-45EA-9667-82900835C31F

Strategisk rådgivning

Her hos oss i Think Commerce har opparbeidet et stort nettverk av konsulenter med tung ekspertise innen netthandel, og områder tilknyttet nettbutikken. Vi kan se helheten fra produksjon, via varehus, nettbutikk og levering av dine produkter. Vi hjelper deg med å kartlegge alle faser, og hva vi kan gjøre for å optimalisere alle ledd.

4FE7936B-E793-4F9B-B6E2-236CCC68F368

Tema utvikling

Våre utviklere kan bygge ditt tema som er basert på ditt unike design og funksjoner. Dette gjør at du får en rask og smidig Shopify nettbutikk som ofte konverterer bedre da den er kodet akkurat for ditt design uten unødvendig kode.

Think Commerce Er Et Unikt Byrå

Vi er lite men effektivt byrå som lever for at du tjener mer penger

Tradisjonell byrå modell er utgått på dato. De vokser seg store og øker kostandene på administrative oppgaver som gjør at tjenestene blir alt for dyre for nettbutikk eiere.

Vi lever i en verden der vi må jobbe smart. Think Commerce tenker nytt. Når vi jobber med innovative nettbutikker, så må vi være på et enda høyere nivå. Vi har en modell der vi holder våre administrative kostnader lave, og kan tilby enterprise kvalitet tjenester til en lavere pris enn andre byårer.

Vår kvalitet svekkes aldri. Vi har et stort nettverk av erfarne designere, utviklere, teknisk arkitekter og konsulenter som jobber i Norden og Europa med de største nettbutikkene.

For at vi skal tilby den beste servisen til våre kunder så er vi selektive med hvem vi jobber med. Den samme nøysommeligheten vi har i å finne de riktige medarbeiderne bruker vi til å finne de riktige kundene. Vi vil at forholdet mellom oss og kunden skal vare i mange år.

Er du riktig for oss? Ta en uforpliktene prat med oss!

Fremitdens netthandel starter her.
Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende prat om
Shopify og Shopify Plus, eller netthandel generelt.