Om Think Commerce

Vi er liten gruppe nettbutikk spesialister dyp erfaring med internasjonal netthandel. Vi har jobbet med noen av de største aktørene innen netthandel, og nå bruker vi i Think Commerce vår erfaring til å levere optimaliserte BigCommerce Enterprise og Shopify Plus nettbutikker til ledene Norske merkevarer.

shopify expert think commerce
Think Commerce Certified BigCommerce Partner
think commerce magento certified
think commerce magento 2 certified
HVA VI GJØR

Enterprise netthandel som overgår dine forventinger

Store ord sier du? Ikke for oss. Vi fokuserer på dine mål og det du trenger, og leverer en nettbutikk som hjelper din bedrift å overgå alle forventinger.

Design som konverterer

Vi har jobbet med netthandel i mange år, og har spesialister i alle ledd som har jobbet med noen av de største nettbutikkene i Europa som selger for flere milliarder i året. Vi vet hva som kreves, og hva dere må gjøre for å tilby kundene den beste opplevelsen.

Strategisk rådgivning

Think Commerce har opparbeidet et stort nettverk av konsulenter med tung ekspertise innen netthandel, og områder tilknyttet nettbutikken. Vi kan se helheten fra produksjon, via varehus, nettbutikk og levering av dine produkter. Vi hjelper deg med å kartlegge alle faser, og hva vi kan gjøre for å optimalisere alle ledd.

Shopify Plus app utvikling

Vi har allerede utviklet en pre order app for en stor Shopify Plus kunde. Think Commerce har spesialister innen Shopify App utvikling som kan om nødvendig utvikle unike funksjoner for din nettbutikk

BigCommerce utvikling

Vi er Nordens første Certified BigCommerce Partner ogg vet hvordan man kan effektivt utnytte BigCommerce sine funksjoner til å øke din konverteringsrate og omsetning. Våre spesialister kan kjapt foreslå apps i BigCommerce’s egen markedsplass som kan gjøre din hverdag lettere. I tillegg så leverer vi tilpasset utvikling og temaer der det trengs.

THINK COMMERCE ER ET UNIKT BYRÅ

Vi er lite men effektivt byrå som lever for at du tjener mer penger

Tradisjonell byrå modell er utgått på dato. De vokser seg store og kostandene  øker på administrative oppgaver som gjør at tjenestene blir alt for dyre for nettbutikk eiere.

Vi lever i en verden der vi må jobbe smart. Think Commerce tenker nytt. Når vi jobber med innovative nettbutikker, så må vi være på et enda høyere nivå. Vi har en modell der vi holder våre administrative kostnader lave, og kan tilby enterprise kvalitet tjenester til en lavere pris enn andre byårer i Norge.

Vår kvalitet svekkes aldri. Vi har et stort nettverk av erfarne designere, utviklere, teknisk arkitekter og konsulenter som jobber med Nordens og Europas største nettbutikker.

For at vi skal tilby den beste servisen til våre kunder så er vi selektive med hvem vi jobber med. Den samme nøysommeligheten vi har i å finne de riktige medarbeiderne bruker vi til å finne de riktige kundene. Vi vil at forholdet mellom oss og kunden skal vare i mange år.

Er du riktig for oss? Ta en uforpliktene prat med oss!

Think Commerce Shopify Plus logo
Think Commerce Certified BigCommerce Partner
shopify plus

Fremitdens netthandel starter her. Kylie Cosmetics, MVMT, Rebecca Minkoff har allerede startet. Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende prat om Shopify Plus, BigCommerce eller netthandel.

Er du klar?