Think Commerce har lang erfaring med både Magento Community og Magento Commerce

Vi har lang erfaring med å identifisere muligheter og forbedringer i din eksisterende nettbutikk for så å bruke vår ekspertise til å øke konverteringsraten til din nettbutikk. Paal Kristian Søberg var Norges første sertifiserte Magento Solutions Specialist for både Magento 1 og 2, og har lang erfaring med alt fra store til nye nettbutikker. Vi har jobbet med Magento som nettbutikkløsning i over 7 år og har opparbeidet oss uvurderlig ekspertise som gjør at vi kan bidra til å utvikle løsninger som jobber i harmoni med Magento og tredjeparts moduler.

Magento Tredjeparts Integrasjon

Vi jobber tett med deg for å levere en komplett løsning som passer inn med din bedrift. Det inkluderer alt fra betalingslevrandører, som f.eks. Klarna, til EDI systemer. Alle våre sammarbeidspartnere har lang erfaring med integrering av sine løsninger til Magento, men hvis du vil jobbe med en annen løsning som ikke har en integrasjon tilgjengelig tar vi jobben med å skreddersy en integrasjon mellom din nettbutikk og løsningen.

Profesjonelt design til din Magento nettbutikk

Blant de områdene rundt Magento vi har spesialisert oss ekstra på er design og brukervennlighet av din nye nettbutikk. Etter å ha levert design til mange nettbutikker har vi relativt god oversikt over hva som fungerer og hvilke funksjoner rundt designet som er viktig for å få best mulig konvertering.

Support

Vi tilbyr oppfølging og kundesupport gjennom vårt dedikerte team og supportsystem. Gjennom vår Magento Support er vi alltid ved din side og sikrer din nettbutikks stabilitet, tilgjengelighet og fleksibilitet til enhver tid.

Ta kontakt med oss i Think Commerce for en uforpliktene prat.