Magento – Verdens ledende nettbutikk

Av den nesten ubegrensede tilførselen av e-handelsløsninger på nettet i dag så vokser Magento raskere enn noen annen. Plattformen er tilgjengelig via regelverket for åpen kildekode og har både et kommersielt selskap i ryggen og et svært dedikert community av uavhengige utviklere rundt seg. Think Commerce har jobbet med Magento i flere år og fokuserer nå levere løsninger til det nordiske markedet.

Fra et teknisk perspektiv, er plattformen unik i den forstand at kjernefunksjonene er bygget med de viktigste kommersielle fordeler i fokus. Nedenfor er en beskrivelse av de fire områdene der Magento er langt foran konkurrentene. Dette er spesielt viktig for deg som en butikkeier å tenke på og er et effektivt svar på hvorfor Magento er så populære.

Få potensielle kunder innenfor døra

I dag finnes det et stort utvalg av nettbutikker. For at din butikk skal få nye besøkende, og dermed nye kunder, kreves det at du har en butikk som støtter opp om prinsippene for god søkemotoroptimalisering.

Magento er i forkant med å tilpasse seg områder som søkemotorene benytter for å rangere nettsider. Dette er områder som tekstuelle urler, meta-informasjon, lenkeløsninger og mye mer som gjør at kundene lander på relevant side når de søker etter produkter de ønsker å kjøpe. For å oppnå høy rangering i søkemotorer kreves likevel en bevisst jobbing med innhold og lenker, men du kan være trygg på at du med Magento har det beste tenkelige utgangspunktet.

Konvertere besøkende til kunder

Når de besøkende har funnet frem til nettopp din butikk, kommer neste utfordring – å konvertere besøkende til kunder. For å oppnå dette er det nødvendig med en enkel og intuitiv navigering, samt en mulighet til å opprette egne landingssider.

En besøkende ønsker også få produktene presentert på en smakfull måte og gjerne ha muligheten til å se relaterte produkter, bestselgere og anbefalte produkter.

Magento gir produktene dine en presentasjon i toppklasse, samt en ordreflyt som er finjustert til perfeksjon.

Vis dine kunder veien til kassa og betaling

Når kundene dine har lagt sine produkter i handlekurven, kommer neste utfordring – å få dem til å sluttføre kjøpet.

Utfordringen for deg som butikkeier er å tilby en kasseløsning som er både enkel og intuitiv. Dette for at alle kunder, uansett betalingspreferanser og nettkompetanse, føler seg trygge nok til å gjennomføre kjøpet.

Med Magento får du en checkout som skjer i ett og samme steg, der man når som helst i prosessen kan gå tilbake og endre informasjon uten å falle ut av flyten. Dette kan også endres på hver enkelt butikk slik at prosessen blir tilpasset målgruppen og hele tiden fremstår som så enkel som mulig for brukeren.

Administrasjon av Ordre og Kunder

Når transaksjonen er gjennomført, er det viktig at du så enkelt som mulig skal kunne håndtere ordren.

I Magento, har du full ordrehåndtering med sporing fra ordre til faktura. Du velger også selv om lagerhåndtering skal være slått på eller ikke. Har butikken din mange transaksjoner, har vi også utviklet integrasjoner til flere av de mest brukte økonomi- og forretningssystemer for å gjøre arbeidet så effektivt som mulig.

Ta kontakt med Think Commerce for en uforpliktene prat.