Gratis video kurs: Lær å selge ditt første produkt med Shopify Nettbutikk

Å starte en nettbutikk er veldig spennende, men kan også bli fort strevsomt. For å gjøre dette lettere har vi gratis Shopify video kurs som hjelper deg å gjøre ditt første salg med Shopify Nettbutikk.

Dette gratis video kurset tilbyr 20 moduler som viser deg hvordan du kan gjøre ditt første salg med Shopfiy ved bruk av Facebook Ads. Det gir deg informasjon om hvordan du vise ditt merkevare samt hvordan å optimisere din kampanje. Dette kurset er satt sammen for å vise deg hvor lett det er å starte og bygge din nettbutikk med Shopify.

Her er første epsiode som gir deg en intro til kurset og hva du kan lære. Hvis dette gir mersmak, kan hele kurset sees her: Gratis Shopify Nettbutikk video kurs

 

Paal Kristian Søberg

Author Paal Kristian Søberg

Paal Kristian Søberg er en erfaren e-handelspesialist med over 11 års erfaring i å jobbe med noen av de største aktørene på nett. Paal er Magento 1 & 2 Certified Solution Specialist, og har erfaring med å jobbe med ledende e-handelsplattformer som Salesforce Commerce Cloud, Shopify Plus og BigCommerce Enterprise. I 2018 så stiften han Think Commerce, Nordens første Certified BigCommerce Agency Partner, for å levere Enterprise nettbutikkløsninger til Norske nettbutikker.

More posts by Paal Kristian Søberg