Magento 2 – Intervjuer av ledende figurer i Magentomiljøet

Magento 2 General Anvendelighet nærmer og er ventet de neste par månedene. Magentosamfunnet bidrar til Beta koden som er tilgjengelig på github (https://github.com/magento/magento2) og gitt tilbakemeldinger, testing og rapportert endringer tilbake til Magento.

Så for å feire utgivelsen av Magento 2 jeg planlegger en serie intervjuer med ledende Magento bidragsytere verden og presentere et ukentlig portrett på bloggen min. Jeg vil intervjue utviklere, løsningspesialister, administrerende direktører og andre  Magentopartnere samt eiere av flere nettbutikker. Jeg intervjuer nå de tre første i den planlagte serien, og jeg vil avsløre noen navn og teasers når første intervjuet er nesten klar for å publiseres.

Inntil da, hvorfor ikke du nyte litt lesing fra Magento samfunnet om Magento 2? Her er noen linker:

Max Yekaterynenkos innlegg om å bygge en CustomerGrid modul
Joshua Warrens lysbilder på Magento 2 fra ZendCon 2015
James Cowie Magento 2 og komponist opplæringen er nesten klar til å gå, og her er en forhåndsvisning!
Magento 2 bedrager laken av alle sendt hendelser
Magento’s Ben merker forteller deg hvordan du kan bidra til Magento 2 github biblioteket

Paal Kristian Søberg

Author Paal Kristian Søberg

Paal Kristian Søberg er en erfaren e-handelspesialist med over 11 års erfaring i å jobbe med noen av de største aktørene på nett. Paal er Magento 1 & 2 Certified Solution Specialist, og har erfaring med å jobbe med ledende e-handelsplattformer som Salesforce Commerce Cloud, Shopify Plus og BigCommerce Enterprise. I 2018 så stiften han Think Commerce, Nordens første Certified BigCommerce Agency Partner, for å levere Enterprise nettbutikkløsninger til Norske nettbutikker.

More posts by Paal Kristian Søberg