Topp 10 Grunner for Magento Nettbutikk

Helt siden lanseringen tilbake i 2008 har Magento fått mye oppmerksomhet fra utviklere og butikkeiere over hele verden når det kommer til valg av e-handelsløsning. Et par av årsakene til at utviklerne liker Magento så godt er modulariteten på plattformen samt også at de kan som regel alltid bende Magento i den retningen kunden trenger for å oppnå sine mål.

Butikkeiere på sin side foretrekker Magento på grunn av alle funksjonene som er tilgjengelige ved bare å installere løsningen. I tillegg har Magento etterhvert skapt et såpass stort utviklersamfunn at hvis du trenger mer funksjoner enn tilgjengelig i Magento, så er det nesten alltid en modul som kan installeres av kyndige Magento utviklere. Det store utviklersamfunnet er også en stor fordel for butikkeiere hvis de vil bytte leverandør av sine digitale tjenester, siden det ikke er vanskelig å finne alternative leverandører i alle budsjettklasser.

Nedenfor er en liste vi satt sammen som gir deg Topp 10 grunner til å velge Magento:

  1. SEO-vennlig uten endringer – Søkemotor vennlige linker, Google sidekart, Metainformasjon for produkter, kategorier og CMS-sider, osv er standard
  2. Globalisering er tilrettelagt – Som standard er det tilrettelagt for å nå utenlandske markeder ved å ha flerspråklig nettbutikk med egne valutaer og skatteregler. Hvis du som butikkeier selger til bedrifter innen EU så kan du benytte deg av automatisk MVA-sjekking.
  3. Funksjonsrik som standard – Et enormt utvalg av funksjoner er allerede tilgjengelig som standard – sjekk http://www.magentocommerce.com/images/uploads/magento-feature-list.pdf.
  4. Modular arkitektur – Du kan tilpasse din nettbutikk til dine krav for både frontend (layout og templates) og backend (event, observer, rewrites, grids, osv)
  5. Magento Expert Consulting Group – Dette er en betalingstjeneste hvis du skulle trenge eksperthjelp. Og Magento har mange forskjellige sertifiseringer tilgjengelige samt en innholdsrik treningsportal
  6. Sikkerhet – Magento er eid av Ebay og tar sikkerhet på alvor. Når et sikkerhetshull blir oppdaget lager de en patch som du kan oppgradere din versjon av Magento med
  7. Magento Connect – Verdens største markedsplass for e-handelsplattformer
  8. Åpen kilde kode – Magento er åpen kilde, og du kan laste ned hele kildekoden. Magento Community Edition er gratis
  9. Webservices API – Det er innebygget støtte for SOAP v1, SOAP v2, XMLRPC, REST
  10. Magento utviklersamfunn – Utviklersamfunnet er så stort for Magento at hvis du står fast eller trenger eksperthjelp er det lett å finne svar via f.eks. magento.stackoverflow.com eller http://community.magento.com/

Dette er kun 10 av mange gode grunner til å velge Magento, så hvis du ønsker å få mer informasjon om en Magento nettbutikk er det bare å ta kontakt med oss her, samt sjekke noen av linkene under.

For tiden tilbyr vi butikkeiere 1 time GRATIS Magento konsultasjon med en norsk Magento Certified Solutions Specialist!

Paal Kristian Søberg

Author Paal Kristian Søberg

Paal Kristian Søberg er en erfaren e-handelspesialist med over 11 års erfaring i å jobbe med noen av de største aktørene på nett. Paal er Magento 1 & 2 Certified Solution Specialist, og har erfaring med å jobbe med ledende e-handelsplattformer som Salesforce Commerce Cloud, Shopify Plus og BigCommerce Enterprise. I 2018 så stiften han Think Commerce, Nordens første Certified BigCommerce Agency Partner, for å levere Enterprise nettbutikkløsninger til Norske nettbutikker.

More posts by Paal Kristian Søberg