Infografikk: Finn ut hvorfor Magento er den beste e-handelsløsningen

Finn ut hvorfor Magento er den beste ehandelsløsningen. Magento er den raskest voksende e-handelsløsningen i verden siden 2008. Som en åpen kildekode-løsning, er det et stort fellesskap av utviklere som jobber dag og natt for å sikre at plattformen er oppdatert, rask og sikker. Med et så stort antall Magento medlemmer, er hjelpen lett tilgjengelig. En ting som gjør Magento en favoritt er at platformen er egnet for mindre e-handel bedrifter samt store internasjonale konserner.

Nedenfor er en infografikk fra BestPlugins.com som forklarer i detalj hvorfor Magento er den foretrukne løsningen innen e-handel.

Magento Ehandel Infografikk

Paal Kristian Søberg

Author Paal Kristian Søberg

Paal Kristian Søberg er en erfaren e-handelspesialist med over 11 års erfaring i å jobbe med noen av de største aktørene på nett. Paal er Magento 1 & 2 Certified Solution Specialist, og har erfaring med å jobbe med ledende e-handelsplattformer som Salesforce Commerce Cloud, Shopify Plus og BigCommerce Enterprise. I 2018 så stiften han Think Commerce, Nordens første Certified BigCommerce Agency Partner, for å levere Enterprise nettbutikkløsninger til Norske nettbutikker.

More posts by Paal Kristian Søberg